HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Török Flóris-Törekvés SE - Pécsi VSK U13 70-62 h.u.
(10-9)(25-20)(10-15)(15-16)(10-2)

U13 Nemzeti Leány Tini Bajnokság, Középdöntő
Budapest, Török Flóris Általános Iskola, 2016.04.09 18:45
Nézőszám: 100, Játékvezetők: Nagy V., Varga F.Pécsi VSK U13: Auth Réka 8, Rankasz Bora 4, Hajgató Regina 4, Hargitai Luca 2, Martin Viktória - Csere: Imhof Sára 3, Dabis Dóra 3, Révész Anna 2, Horváth Boglárka 19, Földing Anna 17, Jani Anna -, Rácz Zsófia -
Edző: Garai DénesBeszámoló a mérkőzésről:

Csapatunk a középdöntő második mérkőzésén a Török Flóris Törekvés SE ellen lépett pályára. A tét az eddigi eredmények ismeretében az volt, hogy amelyik csapat nyer, az jut automatikusan az országos "A" döntőbe.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, egészen a félidőig tartott is a lendületük, akkor 35-29-es vezetésüknél vonulhattak pihenőre a csapatok. A folytatásban csapatunk rendezte sorait, előbb 5, majd 1 ponttal megnyertük a harmadik, illetve a negyedik negyedet, ám a harmadik 10 percben egy sérülés miatt Hajgató Reginának el kellett hagynia a pályát. Az utolsó percek rendkívüli izgalmakat tartogattak, a két szurkolótábor is szépen kitett magáért, mindenki űzte, hajtotta az övéit. A 40. percben Horváth Bogi duplájával egyenlítettünk, így következhetett a mindent eldöntő ráadás.

Ez a játékrész sajnos ellenfelünk sikerét hozta, csapatunkat kipontozódások is sújtották, így végül megérdemelten nyert a Török Flóris csapata, gratulálunk nekik!

Büszkék vagyunk lányainkra a szezonban eddig nyújtott teljesítményükért, év elején kitűzött célunkat elértük, ott vagyunk az ország legjobb 16, U13-as csapata között!

Holnap az MTK ellen javítunk hétvégi mérlegünkön!

Garai Dénes: "Ha valahogy, akkor így lehet mérkőzést veszíteni. Nagyon büszke vagyok a lányokra, és ezt még fokoznám tovább, de nincs értelme, mert aki látta ezt a mérkőzést, az tudja, mire gondolok. PVSK-s szívvel kosárlabdáztunk az egész mérkőzésen, nem sok hiányzott ahhoz, hogy hatalmas győzelmet arassunk. Nincs sok időnk pihenni, de holnapra összeszedjük a sérültjeinket és betegeinket, és megpróbáljuk sikerrel venni az utolsó akadályt. Lányaim, nagyon szeretlek Titeket!"Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 568-8111

Link:

www.pvsk-parducok.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu