HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Hírek


Hétvégi programajánló

Három nap, négy korosztály, 11 mérkőzés...

Regionális Leány Junior Bajnokság U19, Dél- Nyugati csoport
Pécsi VSK - Zala Volán TE

2015. november 6. péntek 16.30 óra
Pécs, Gandhi Sportcsarnok

Debreceni Eszter: "Bízom benne, hogy tanulva az előző junior mérkőzésből, amit Komlón játszottunk, ki tudjuk javítani elsősorban védekezésbeli hibáinkat, és ha ez sikerülni fog, akkor sokkal jobb ritmusú támadó játékot fogunk tudni produkálni. Elsődleges célunk, hogy minden játékosunk 100%-osan teljesítsen, és akkor elégedettek lehetünk a mérkőzéssel."

 

2015/2016 Gemenci Nyuszi kupa U11, II. forduló
2015. november 7.

Szekszárd, Dienes Valéria Ált. Isk. (7100 Szekszárd, Kecskés F. u. 6.)

A csoport
11:30 Törpördögök - Tappancsok
12:30 Paksi Harcosok - Pécsi VSK Jaguárok
13:30 győztes - győztes
14:30 vesztes - vesztes

Gosztom Emese: "Ebben a hónapban két nagyon nehéz forduló vár ránk, nagyon jó ellenfelekkel, melyek közül az egyik a hétvégi Nyuszi Kupa. Kis szerencsével az első forduló óta egy csoporttal feljebb kerültünk, ami azt jelenti, hogy nagyon erős ellenfelekkel fogunk találkozni. Célunk a tisztes helytállás annak ellenére is, hogy hiányos csapattal kell kiállnunk. Ha a lányok olyan fegyelmezettek és harcosak lesznek, mint az elmúlt két fordulóban, akkor elégedettek lehetünk. Hajrá Jaguárok!"

D csoport
15:30 Vörösmarty Kobrák - Dinók
16:30 Dinók – Pécsi VSK Fürge Nyuszik
17:30 Pécsi VSK Fürge Nyuszik – Vörösmarty Kobrák

Priol Kinga: "Ismét nagyon várják a lányok a hétvégi mérkőzéseket, és ez rám is igaz, mert úgy érzem, a Nyuszi Kupában játszhatunk a képességeinknek leginkább megfelelő csapatok ellen. Kíváncsian várom, hogy sikerül-e megcsináltunk az elmúlt két hétben tanult dolgokat. A csapattól bátorságot és felhőtlen játékot várok. Hajrá Fürge Nyuszik!"

 

Nemzeti Leány Tini Bajnokság U13, második forduló
„B” CSOPORT

Helyszín: Bereczki Máté Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Sportiskola (6500 Baja, Szent Antal u. 96.)
Időpont: 2015. november 7. (szombat)

11:00 Bajai NKK – Pécsi VSK
14:00 Pécsi VSK – Vasas Akadémia
17:00 Vasas Akadémia – Bajai NKK

Garai Dénes: "Jó formában várjuk a fordulót, felszabadult, harcos játékot várok a lányoktól. Ha minimálisra csökkentjük az eladott labdáink számát valamint meg tudjuk akadályozni ellenfeleink gyors indításait, akkor szép eredményekkel zárhatjuk a hétvégét."

 

Nemzeti Leány Tini Bajnokság U13, második forduló
„E” CSOPORT

Helyszín: Paks, ASE Sportcsarnok
Időpont: 2015. november 7. (szombat)

11:15 Atomerőmű SE – Pécsi VSK Kisgőzösök
13:15 Pécsi VSK Kisgőzösök – Kosárlabda Akadémia Pécs
15:15 Kosárlabda Akadémia Pécs – Atomerőmű SE

Troják Klára, másodedző: "Az első fordulóhoz hasonlóan fő feladatunk az agresszív védekezés gyakorlása, labdaszerzés és minél több könnyű kosár szerzése. Éppen ezért gyors, pörgős meccsekre és teljes odafigyelésre számítok. Sokat dobó-iskoláztunk edzéseken, biztos vagyok benne hogy a ziccereket és a büntetőket is jobban fogjuk dobni a második forduló mérkőzésein."

 

Leány regionális kadett bajnokság U17, második forduló

Helyszín: Bereczki Máté Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Sportiskola (6500 Baja, Szent Antal u. 96.)
Időpont: 2015. november 8. (vasárnap)

10:00 Bajai NKK – Mágusok Egyesület
12:00 Pécsi VSK – Szeged KE
15:00 Szeged KE – Mágusok Egyesület
17:00 Pécsi VSK – Bajai NKK

Debreceni Eszter: "Az első fordulóban öröm volt nézni a lányokat, úgy érzem, hogy egy rossz szó nem érhette a csapatot. Nagyon bízom benne, hogy ez az akarat, ez a szív, ez a lendület kitart egész évben és ezen a hétvégén is elégedettek lehetünk a lányok hozzáállásával és teljesítményükkel!"


     


Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 568-8111

Link:

www.pvsk-parducok.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu