HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Hírek


Hétvégi programajánló

Három nap, négy korosztály, 10 mérkőzés...

Regionális Junior Bajnokság U19, I. forduló
2015. október 16. péntek 15.15 óra, Komló Városi Sportközpont
Komló Sport KK - Pécsi VSK

Debreceni Eszter: "Első junior mérkőzésünket játsszuk az idei szezonban, ahol a Komlóhoz látogatunk el. A tavalyi szezonban mindig jó meccseket játszottunk ellenük, így bízom benne, hogy ez idén is így lesz. Fiatalok vagyunk, összesen két korosztályos játékos van a csapatunkban, de ettől függetlenül a fiataloknak meg kell állniuk a helyüket, hiszen az itt szerzett játéktapasztalatokat kell majd tudniuk hasznosítani a kadett bajnokságban."

 

Nemzeti Leány Tini Bajnokság U13, első forduló
„G” CSOPORT
Helyszín: Pécs, POTE Csarnok (Jakabhegyi út 6.)
Időpont: 2015. október 17. (szombat)

8:30 Pécsi VSK - Atomerőmű SE
10:15 Atomerőmű SE - Százhalombattai KSE
12:00 Százhalombattai KSE – Pécsi VSK

Garai Dénes: "Egy nagyon hosszú sorozat első állomása lesz a két mérkőzés. Rengeteg mennyiségű, de ami fontosabb, hogy nagyon jó minőségű munkán vagyunk túl. Jó formában, frissen, labdaéhesen várjuk az első fordulót, ahol felszabadult, kreatív kosárlabdázással szeretnénk jó eredményt elérni."

 

Nemzeti Leány Tini Bajnokság U13, első forduló
„E” CSOPORT
Helyszín: Cserháti Sándor SZKI tornacsarnoka, Nagykanizsa, Ady Endre u.74/A.
Időpont: 2015. október 17. (szombat)

10:30 Mágusok Egyesület – Kanizsa DKK
12:30 Gyakorló DSE - Pécsi VSK Kisgőzösök
15:00 3. helyért
17:00 Döntő

Meszler Balázs: "Célunk a tini bajnokságban egyértelműen a fejlődés. Emellett természetesen minden mérkőzésen úgy lépünk pályára, hogy nyerni akarunk! Azzal az újdonsággal is találkozni fogunk, hogy a második félidőben nem kell két külön ötöst szerepeltetni, hanem folyamatosan lehet cserélni. Biztos vagyok benne, hogy tudunk majd ehhez a helyzethez is alkalmazkodni és maximálisan kihasználni minden pályán töltött percet."

 

KENGURU BAJNOKSÁG U11
ALAPSZAKASZ – 1. FORDULÓ – PÉCS
E. csoport – Pécsi Református Kollégium, Gimn. és Ált. Isk. (7627 Pécs, Engel J. u. 15.)
2015. október 17. (szombat)

9:00-10:15 Pécsi VSK Jaguárok - KAP Fiú "B"
10:30-11:45 KAP Fiú "B" - Pécsi VSK Fürgenyuszik
12:00-13:15 Pécsi VSK Fürgenyuszik - Pécsi VSK Jaguárok

Gosztom Emese, Pécsi VSK Jaguárok: "A hétvégén sor kerül az első bajnoki fordulóra, amelyet nagyon várunk a csapattal. A Fürgenyuszik csapatát természetesen jól ismerjük, de a fiúkkal még nem találkoztunk. Nagyon gyors, küzdős mérkőzésekre számítok. A lányoktól azt várom, hogy olyan bátran játszanak, ahogy azt már a Nyuszi Kupán is tették, illetve jobban figyeljenek oda az idén tanultakra. Remélem a forduló után olyan büszkék lehetünk a teljesítményünkre, mint legutóbb. Hajrá Jaguárok, hajrá PVSK!"

Priol Kinga, Pécsi VSK Fürge Nyuszik: "Nagyon várjuk a lányokkal a hétvégi fordulót, ez lesz az első megmérettetésünk a bajnokságban. Mindkét ellenfél ellen magabiztos, harcos és bátor játékot várok, és remélem, hogy sikerül megmutatnunk az edzésen megszerzett tudásunkat. Ha ezek megvalósulnak, nem számít milyen eredménnyel zárunk. Hajrá Fürge Nyuszik!"

 

Leány regionális kadett bajnokság U17, I. forduló
Helyszín: Pécs, POTE csarnokban (Jakabhegyi út 6.)
Időpont: 2015. október 18. (vasárnap)

9:30 Bajai NKK – Pécsi VSK
11:30 Mágusok Egyesület – Szeged KE
14:30 Szeged KE – Bajai NKK
16:30 Mágusok Egyesület – Pécsi VSK

Debreceni Eszter: "Megkezdődik a regionális kadett bajnokság, ahol nem titok nagyon jól akarunk szerepelni, megmutatni elsősorban saját magunknak, hogy mire vagyunk képesek ebben a mezőnyben. Fiatalok vagyunk, de ez számunkra soha nem volt és nem is lesz kifogás. Minden meccsen oda kell tenni magunkat 120 %-osan és kihozni magunkból a maximumot. Ha erre képesek leszünk, akkor elégedett leszek a csapatommal. legyen helyén a szívünk és az akaratunk, ez számít igazán!"


     


Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 568-8111

Link:

www.pvsk-parducok.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu