HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Hírek


Nemzetközi tornát rendezünk, Nyuszi Kupára utazunk

Négy nap alatt nyolc mérkőzést játszanak csapataink, két korosztályban.

Április 7 és 11 között Horvátországban, Vodice városában lépett pályára akkori gyermek, U12 csapatunk. Az új szezon elején, az első tini forduló előtt két héttel most mi látjuk vendégül horvát barátainkat, október 1 és 4 között. A négy nap alatt összesen hat mérkőzést rendezünk, a Vodice csapatán kívül elfogadta meghívásunkat a Kanizsa DKK és az AKSC Szekszárd U13-as csapata is.

PVSK U13 Nemzetközi Felkészülési Torna, 2015. október 1-4.
Pécs, Gandhi Sportcsarnok (7632 Pécs, Dobó István u. 93.)

Október 1. csütörtök:             16:00 Pécsi VSK – ZKK Vodice

Október 2. péntek:                 15:00 ZKK Vodice – AKSC Szekszárd

                                            16:45 Pécsi VSK - Kosárlabda Akadémia Pécs

Október 3. szombat:              11:00 Kanizsa DKK – ZKK Vodice

                                            13:00 Pécsi VSK – Kanizsa DKK       

Október 4. vasárnap:              10:00 Pécsi VSK – ZKK Vodice

Garai Dénes: "Hosszú hétvégének nézünk elébe, négy igazán értékmérő mérkőzést tudunk játszani három jó játékerőt képviselő csapat ellen. Le tudjuk majd mérni, hogy hol is tartunk pontosan, esetlegesen melyik játékelemeket kell a következő két hétben hangsúlyosabban gyakorolni. A mérkőzéseken mutatott jó játék mellett az elsődleges célunk, hogy horvát barátaink sok szép, maradandó élménnyel és emlékkel induljanak majd haza vasárnap délután."

 

Szombaton Jaguárok és Fürge Nyuszik kenguru csapataink is megkezdik a szezont. Bár az U11-es bajnokság csak két hét múlva rajtol, csapataink idén is részt vesznek a szekszárdi rendezésű Nyuszi Kupában, ami az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva sok, hasznos mérkőzést fog jelenteni.

GEMENCI NYUSZI KUPA
I. forduló 2015. október 3. szombat
Szekszárd, Dienes V. Ált. Isk. (Kecskés F. u. 6.)

E csoport

8:00       Karvalyocskák - Atom Manók
9:00       Atom Manók – Pécsi VSK Fürge Nyuszik
10:00     Pécsi VSK Fürge Nyuszik – Karvalyocskák

B csoport
11:00     Pécsi VSK Jaguárok – Babits Sólymocskák
12:00     Zombasket – Pécsi VSK Jaguárok
13:00     Babits Sólymocskák - Zombasket

Gosztom Emese, Pécsi VSK Jaguárok: "Ez a hétvége lesz a főpróba számunkra az első bajnoki forduló előtt. Az ellenfeleket még nem ismerjük, de most nem is ez a legfontosabb, inkább az, hogy bátran és harcosan játszunk annak ellenére, hogy ez az első igazi versenyhelyzet, amivel a lányoknak szembe kell nézniük. Remélem mindenkinek pozitív lesz az első tapasztalat."

Priol Kinga, Pécsi VSK Fürge Nyuszik: "Mind a gyerekek, mind én nagyon várjuk a hétvégi Nyuszi Kupa első fordulóját, hiszen ez lesz ennek a nagyon fiatal csapatnak az első mérkőzése. A munkát még csak egy hónapja kezdtük el, ezért semmilyen különleges elvárást nem támasztok a csapattal szemben azon felül, hogy lelkesen és bátran játsszák le életük első mérkőzéseit. Remélem pozitív emlékekkel és rengeteg új tapasztalattal térünk majd haza. Hajrá Fürge Nyuszik!"

 


     


Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 568-8111

Link:

www.pvsk-parducok.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu