HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Hírek


Régiós bajnokságban folytatják a serdülők

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a Győrben rendezett serdülő főtábla selejtezőn két vereséggel és egy győzelemmel a harmadik helyen zártak serdülőink.

Az alábbiakban Meszler Balázs összefoglalóját olvashatják:

"Sajnálom és csalódottak vagyunk, hogy nem tudtunk továbblépni a csoportból. Két olyan mérkőzésen kaptunk ki, ahol nagyon rosszul, puhán, dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést. Előfordult már többször is idén, hogy ez után megújult erővel fel tudtunk kapaszkodni, de sajnos nem olyan érett a csapat, hogy megfordítsa a mérkőzést. Nem tudtunk túllépni a saját árnyékunkon. Sokszor úgy éreztem a mérkőzések alatt, hogy az elmúlt egy hónapban gyakorolt taktikai cselekvések elvesztek valahol Pécs és Győr között. Mindent át fogunk beszélni a csapattal és szülőkkel, mert több van ebben a társaságban, mint hogy itt vérezzünk el. Nem a másra mutogatás most a cél, hanem, hogy a vélt és valós problémákra közösen megoldásokat keressünk. Gratulálok a két továbbjutó csapatnak, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Megérdemelten vannak a főtáblán."

A folytatásban a régiós bajnokságban fognak szerepelni lányaink, ahol két kaposvári csapat mellett (Gyakorló DSE, Mágusok Egyesület) a pécsi Kosárlabda Akadémiával fognak három fordulón keresztül mérkőzni. A tornák egy naposak, a helyszínek pályázás után válnak véglegessé.

C csoport
1. forduló (2015. február 21-22.)
Mágusok Egyesület – Gyakorló DSE
PVSK – Kosárlabda Akadémia Pécs „A”
Kosárlabda Akadémia Pécs „A” – Mágusok Egyesület
Gyakorló DSE - PVSK


2. forduló (2015. március 21-22.)
Gyakorló DSE – Kosárlabda Akadémia Pécs „A”
Mágusok Egyesület - PVSK
Gyakorló DSE – Mágusok Egyesület
Kosárlabda Akadémia Pécs „A” - PVSK


3. forduló (2015. április 18-19.)
Mágusok Egyesület – Kosárlabda Akadémia Pécs „A”
PVSK – Gyakorló DSE
Kosárlabda Akadémia Pécs „A” – Gyakorló DSE
PVSK - Mágusok Egyesület


     


Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 568-8111

Link:

www.pvsk-parducok.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu