HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Hírek


200 gyerek pattogtatott a Karácsonyi Párduc-Panda Kupán

A PVSK Női és Férfi Kosárlabda Utánpótlás Szakosztályainak előkészítős csoportjai idén a PVSK Párduc-Panda Kupa Karácsonyi elő-fordulójával kezdték a harmadik éve sikeresen működő partneriskolák közötti versenysorozatot.

10 partneriskolánk, 20 mérkőzésen, mintegy 200 kis játékosa kosárlabdázott egész nap. A mérkőzések speciális, életkori sajátosságaiknak megfelelő könnyített szabályok szerint folytak U8-as és U10-es korosztályban. A lelkesedés és a hangulat már-már a profi mérkőzéseket idézte. Az összecsapásokat egyaránt élvezték a gyerekek, a szülők és a szakosztályok edzői, vezetői. Több kisgyerek először játszott kosárlabda mérkőzésen, először küzdött csapattársaiért, és először volt tagja egy igazi csapatnak. Minden szép megmozdulást, illetve kosarat hatalmas tapssal honorált a nagyszámú közönség. Az oldott hangulatot az is jellemezte, hogy a szülők között Csirke Ferenc a PVSK-PANNONPOWER vezetőedzője is önfeledten szurkolt kislányának, feledve az elmúlt napi kiélezett bajnoki mérkőzést.

A PVSK Karácsonyi Párduc-Panda Kupája maximálisan szolgálta a szervezők céljait, hogy az előkészítő csoportokba járó gyerekek megszeressék a kosárlabdázást és minél több élménnyel gazdagodjanak, megmutatva tudásukat szülőknek, családtagoknak. A mérkőzések végén a PVSK Női és Férfi Kosárlabda Szakosztály munkatársai karácsonyi ajándékcsomaggal kedveskedtek a gyerekeknek, ezért bár voltak győztes és vesztes csapatok senki sem ment üres kézzel, bánatosan haza.

2015 januárban folytatás a PVSK Párduc-Panda Kupa I. fordulójával.

Partneriskoláink:
Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola, Jurisics Utcai Általános Iskola, Kovács Béla Általános Iskola, Mátyás Király Utcai Általános Iskola, Mezőszél Utcai Általános Iskola, PTE Deák Ferenc Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola, Szentlőrinci Általános Iskola, Ciszterci Szent Margit Általános Iskola, Illyés Gyula Általános Iskola, Testvérvárosok Terei Általános Iskola


          


Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 568-8111

Link:

www.pvsk-parducok.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu