HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Hírek


PVSK Karácsonyi Párduc Panda Kupa

A szervezők idén - hagyomány teremtéssel - a Párduc-Panda Kupa Karácsonyi elő-fordulójával lepik meg az előkészítő csoportokban hétről-hétre készülő U8 és U10-es korosztályú gyerekeket.

A PVSK Női és Férfi Kosárlabda Utánpótlás Szakosztályai harmadik éve rendezik meg a partneriskolák közötti Párduc-Panda Kupát. 10 partneriskolánk, közel 20 csapatának mintegy 200 tanulója pattogtat speciális, életkori sajátosságaiknak megfelelő könnyített szabályok szerint 5 hétvégén át.
A Kupa arra hivatott, hogy az előkészítő csoportokba járó gyerekek megszeressék  a kosárlabdázást és minél több élménnyel gazdagodjanak. Az eredmény másodlagos. A Párduc-Panda nem egyszeri esemény, minden hónapban van egy forduló és június elején a Lauber Dezső Sportcsarnokban zárul egy nagyszabású rendezvénnyel.
A rendezvénynek az adja a varázsát, hogy gyerek és szülő először találkozik a verseny izgalmával. A gyerekek először veszik fel iskolájuk, csapatuk mezét, először küzdenek egymásért és alkotnak egy igazi csapatot. Itt kezdődik az a folyamat aminek a végállomása a profi játékos karrier lehet majd egyszer.

A Párduc-Panda Kupa a partneriskolák bemutatkozása is. A PVSK Női és Férfi Kosárlabda Utánpótlás Szakosztályai évek óta egyre sikeresebben szervezik partneriskola „hálózatukat” ami keretén belül az iskolákban - tantervbe építve - heti két (U8), három (U10) alakommal képzett edzőink irányításával sajátítják el a kosárlabda alapjait.

Partneriskoláink:
Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola, Jurisics Utcai Általános Iskola, Kovács Béla Általános Iskola, Mátyás Király Utcai Általános Iskola, Mezőszél Utcai Általános Iskola, PTE Deák Ferenc Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola, Szentlőrinci Általános Iskola, Ciszterci Szent Margit Általános Iskola, Illyés Gyula Általános Iskola, Testvérvárosok Terei Általános Iskola

PVSK Karácsonyi Párduc-Panda Kupa
2014. december 14. vasárnap
Helyszín:
PTE Deák Ferenc Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola (tornaterem)
Cím: 7624 Pécs, Őz utca 2.


          


Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 568-8111

Link:

www.pvsk-parducok.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu