HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Hírek


Idén is lesz kosártábor a PVSK-nál

Megkezdődött a nyári kosártáborok szervezése a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémián. Az U11-U12-es korosztálynak bentlakásos, a kisebbeknek pedig napközis tábort szervezünk.

A napközis tábor idén is a Testvérvárosok terei Általános Iskolában lesz, a tanév befejezését követő héten, vagyis június 18. és 22. között. Megfelelő létszámú, vagyis minimum 25 fő jelentkezése esetén a következő héten, június 25-29. között is tartunk turnust. Minden táborozó napi háromszori étkezést és egy táborpólót kap, és szakedzők felügyelete mellett naponta két kosárlabdaedzésen vehet részt. A napközis tábor díja napi 4 ezer, összesen heti 20 ezer forint, amit az időben jelentkezők két egyenlő részletben április, illetve május végéig fizethetnek ki.

A PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia az U11-U12-es csapatok játékosai számára bentlakásos tábort is szervez. Ez Orfűn, a Sporttáborban lesz. Itt minden táborlakó napi ötszöri étkezést, táborpólót és mezt kap ajándékba, és a heti 10 edzés mellett egyéb programokat, így kirándulást és jó idő esetén strandolást is szervezünk. A tábor időpontja június 25-29. közötti, a táborba a résztvevőket külön busz szállítja majd Pécsről. A bentlakásos tábor díja 40 ezer forint, amit két egyenlő részletben április, illetve május végéig fizethetnek ki a jelentkezők.

Az előzetes jelentkezéseket, pénzbefizetés nélkül mindkét táborra április 6-ig várjuk.

M.F.


     


Iroda:

Pécsi VSK Női
Kosárlabda Utánpótlás
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 568-8111

Link:

www.pvsk-parducok.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu